gekke portretten Schiermonnikoog-1220136.jpg

About the SP-project and me

About my café/coffee project...

Fotocollage ikke apr16 .jpg

Minifilms, dat is wat ik het leukste vind om te doen. Minifilms maken van 60 seconden voor bedrijven. Met name bedrijven die te maken hebben met koffie! 

Met mijn fotografie deed ik verschillende opdrachten, vooral ook omdat ik niet kon kiezen. Later kwam daar het maken van minifilms bij, eerst puur voor mijzelf, later ook in opdracht maar weer in verschillende niches. Toch had ik behoefte aan een richting waar ik me op kon focussen. 

Koffie is voor mij een onderwerp wat me persoonlijk boeit, ik ben er dol op al drink ik het met mate en ben, hè hè, eindelijk bezig met het aanleren van alternatieve zetmethodes. Foto’s van café’s en koffie spreken me altijd erg aan, de sfeer in een café, een kopje koffie op een tafel. Pas een aantal maanden geleden kwam ik er aan toe om hier een apart account voor aan te maken op Instagram. 

Het is een combinatie van fotografie en het maken van minifilms. Minifilms van ‘thuis koffie zetten’ op allerlei manieren en daar wat een sfeer filmpje van te maken en foto’s maken van koffie’s, zowel thuis als in de café’s waar ik kom. Graag kom ik nog toe aan het meer fotograferen van mensen in de café’s (denk aan iemand die in een hoekje wat zit te lezen of mijmerend uit het raam zit te staren).

Mijn ultieme focus is, naast de fotografie, het maken van minifilms voor bedrijven die te maken hebben met koffie. Minifilms die bedrijven kunnen gebruiken voor op hun Social Media om op een leuke manier in de picture te staan met de essentie en sfeer van hun bedrijf! Denk aan café’s, met name de wat meer gespecialiseerde koffie café’s, koffiebranderijen, bakkerij/café, Barista’s met hun mobiele koffiewagens, koffiescholen. Ook taartenbakkers en chocolademakers zijn geschikt voor dit soort minifilms, heerlijk bij de koffie toch?

Met fotografie én film is het ook mogelijk om voor een bedrijf een reeks foto’s en miniclips te maken waar je een tijdje mee vooruit kan om je bedrijf te promoten. 

Daarnaast kan ik, hoewel zelf nog klein op Instagram vergeleken bij vele anderen, toch goede tips geven over hoe je account een boost te geven. Het zijn maar basisbegrippen maar die worden tot mijn verbazing vaak niet eens gebruikt.

Ik zou het erg leuk vinden om eens langs te komen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn om bij uw bedrijf een minifilm te maken.

Prijzen variëren tussen de € 200 en € 350,00 per film. Als je meer details wilt over hoe ik te werk ga of over de prijzen neem dan contact op met me via email : info@sjoukfotografie.com of mobiel: 06 22861074

If you want some information about making a minifilm (60 seconds) for your company, please write a DM on Instagram or email me.

Dank je wel / Thank you,

Sjoukje

Sjoukje PostmaComment