Café- en Koffie Fotografie

Café- en Koffie Fotografie

Fotografie en minifilms maken, dat is wat ik het leukste vind om te doen. Voor café’s, koffiebranderijen, bakkerij/café , mobiele koffietrucks en andere bedrijven die te maken hebben met koffie !

Koffie is voor mij een onderwerp wat me persoonlijk boeit, ik ben er dol op al drink ik het met mate en ben, hè hè, eindelijk bezig met het aanleren van alternatieve zetmethodes. Foto’s van café’s en koffie spreken me altijd erg aan, de sfeer in een café, een kopje koffie op een tafel.

Mijn werk is een combinatie van fotografie en het maken van minifilms. Minifilms van ‘thuis koffie zetten’ op allerlei manieren en daar wat een sfeer filmpje van te maken en foto’s maken van koffie’s, zowel thuis als in de café’s waar ik kom. Naast de fotografie maak ik minifilms voor bedrijven die te maken hebben met koffie. Minifilms die bedrijven kunnen gebruiken voor hun Social Media om op een leuke manier in de picture te staan met de essentie en sfeer van hun bedrijf! Denk aan café’s, met name de wat meer gespecialiseerde koffie café’s, koffiebranderijen, bakkerij/café, Barista’s met hun mobiele koffiewagens, koffiescholen. Ook taartenbakkers en chocolademakers zijn geschikt voor dit soort minifilms, heerlijk bij de koffie toch?

Met fotografie en/of film is het ook mogelijk om voor een bedrijf een reeks foto’s en miniclips te maken waar je een tijdje mee vooruit kan om je bedrijf te promoten. 

Ik zou het erg leuk vinden om eens langs te komen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn om bij uw bedrijf te fotograferen of een minifilm te maken.

Voor meer informatie over hoe ik te werk ga of over de prijzen neem dan contact op met me via email : info@sjoukfotografie.com of mobiel: 06 22861074

If you want some information about making a minifilm (60 seconds) for your company, please write a DM on Instagram or email me.

Dank je wel / Thank you,

Sjoukje